Raskas kalusto

Huolto ja korjaus

Nykyaikaiset korjaamotilamme yhdistettynä osaavaan henkilökuntaamme takaavat sen, että olemme yrityksesi raskaan kaluston huoltojen ja korjausten vahva luottopakki. Pidämme asentajiamme osaamisen ajan tasalla, kouluttaen heitä aina tarpeen mukaan.

Varaosamyymälästämme saat tilattua kattavan valikoiman raskaan kaluston varaosia ja lisävarusteita. Raskaan kaluston yleisimmät varaosat ja suodattimet löydät helposti suoraan varastoltamme. Ammattitaitoiset varaosamyyjämme auttavat sinua löytämään ajoneuvollesi sopivan ratkaisun.

Voit soittaa meidät apuun myös silloin, kun vika yllättää tien päällä: huoltoautomme ansiosta pääsemme tehokkaasti apuun. Raskaan kaluston huoltopäivystyksemme palvelee 24/7.

Olemme avuksi esimerkiksi näissä:

A-jarruluvallinen korjaamo

DB-piirturin/rajoittimen huolto

Dräger-alkolukkojen asennus ja huolto

ABS/EBS asennus ja huolto (Knorr-Bremse ja Wabco)

Webaston valtuutettu huoltoliike

Hydrauliikkaletkut- ja liittimet

24/7 raskaan kaluston huoltopäivystys

Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus raskaan kaluston huolloista ja korjauksista. Kysy rohkeasti, mikäli ajoneuvossasi on ongelma, jonka ratkaisemisessa voimme auttaa!

Ota yhteyttä

Matti Haverinen on raskaan kaluston korjaamon esimies, jolta voit kysyä raskaan kaluston huolto- ja korjauspalveluista. Matti auttaa löytämään parhaan ratkaisun juuri teidän kalustollenne.

Huollon ja korjauksen lisäksi voit tilata ja ostaa meiltä monipuolisesti raskaan kaluston varaosia. Raskaan kaluston varaosamyymälässä sinua auttavat Timo Venäläinen ja Jussi Piirainen. Jussi vastaa yrityksessämme lisäksi hydrauliikkaosien myynnistä.

Matti Haverinen

Töiden vastaanotto

Timo Venäläinen

Varaosat

Jussi Piirainen

Varaosat ja hydrauliikka

Raskaan kaluston huoltopäivystys 24/7

Ympärivuorokautinen huoltopäivystyksemme auttaa sinua, kun vika yllättää tien päällä.

Soita numeroon 044 732 6543 tai klikkaa ”SOITA”-painiketta puhelimellasi.